TOKYO SUSHI BAR

Recentebeoordeling


5 sterren uit 3273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tokyo Sushi Bar. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 21:08 Lekker en snel bezorgd!
3 jun 2024 om 23:50 Delicious and fast delivery.
1 jun 2024 om 19:00 Heerlijk!
29 mei 2024 om 18:24 Heerlijke sashimi
27 mei 2024 om 10:55 Het duurde best veel langer dan aangegeven, maar ze boden daar wel excuus voor aan en gaven iets extra’s. Het eten was verder prima.
25 mei 2024 om 0:56 Zo lekker gegeten mmmm de de vis is Fresh. En way get extra pakje sushi lekker Dankuwe
21 mei 2024 om 20:59 Heel erg lekker. Het was keiharde onweer en regen en ze belde keurig op dat ze wat later waren dank!
17 mei 2024 om 22:34 I love their sushi! I always order the same - 3 salmon handrails - delicious! Echt super lekker!
16 mei 2024 om 20:53 Always fresh, tasty and delivered quickly.
15 mei 2024 om 14:04 Ik was verbaasd hoe snel het eten er was. Ik denk wel eerder dan 20 minuten. Ik vind de prijs/kwaliteitverhouding erg goed.
12 mei 2024 om 23:03 Het eten was lekker, alleen de bezorger heeft niet de moeite genomen om aan te bellen en heeft het eten gewoon voor de deur neer gezet. Onduidelijk hoe lang het eten er al gestaan heeft.
11 mei 2024 om 20:52 Lekker en super snel bezorgd!